Your search results

Invester i fast eiendom på den polske kysten. Det lønner seg

Posted by admin on 27 maja 2014
| 0

De fleste eksperter og investeringsrådgivere er enige: en av de sikreste måtene å investere kapital er å kjøpe eiendom. Konsulenter for investeringer i fast eiendom viser at det høyeste og mest pålitelige overskuddet blir bragt av eiendom i et attraktivt, livlig nabolag – den polske kysten er en av de mest populære og mest dynamiske utviklingsområdene i landet.

Pommern – regionen er attraktiv og aktiv hele året
I mange rangeringer og meningsmålinger er Pommern blant de mest attraktive regionene i Polen på mange måter. Det er ikke bare et av de mest populære turistmålene, men også et flott sted å bo, jobbe, utvikle og drive.

Mangfoldet av den polske baltiske kysten tiltrekker hvert år folkemengder av besøkende fra hele verden. Rene strender (der en spesielt rik er Helhalvøya – et paradis for vannsport fans), sjø, ren luft, nærhet til innsjøer og skog gjør det årsbasis i turistsesongen, som i Polen starter i begynnelsen av mai, arrangerer rekord betydelige overskudd. Men turister tilbringer ferien, ikke bare på sjøen. Helger, offentlige og religiøse helligdager, vinterferien, lange helger eller ferier noen dager i løpet av året er også den tiden de bruker til å slappe av på Østersjøen. Det muliggjør effektive flyselskapsforbindelser som foreslår meget attraktive billettpriser.

Gdańsk og dens omgivelser utover naturverdiene, men har mye mer å tilby – usvikelig popularitet blant turister har fortsatt en historisk turisme, spesielt i området i gamlebyen. Området, i tillegg til den unike historiske arkitekturen, er overflod i turist-vennlige steder: musikk klubber, gastronomiske etablissementer eller kulturelle fasiliteter. Takket være det – i motsetning til soling – er en helårs attraksjon, og derfor rundt den gamle byen, plasseringen av overnatting, er det mest attraktive området av byen.

Når det gjelder overnatting for turister, gir tradisjonelle hoteller sakte plass til steder som er svært populære for leie i noen år. Turister, ofte skuffet over mangelen på en avslappet atmosfære av hotellrom, leie leiligheter. Denne konkurransedyktige løsningen gir dem bedre privatliv og ofte en mer attraktiv pris (spesielt når de leies av flere personer).

Men ikke bare i sesongen er Pommern levende. Trippelbyens fordeler er ren luft, praktisk kommunikasjon og store muligheter innen utdanning eller sysselsetting som brukes på daglig basis av nesten 800 000 innbyggere. Selv om statistisk Polen tilhører gruppen av aldrende land, i henhold til gjeldende data er Gdynia og Gdansk byer med unge mennesker: mennesker som utvikler karriere og unge familier eller studenter, som er en svært stor gruppe av beboerne (Det er 24 universiteter i Trippelbyen). En stor andel ungdommer – studenter, familier, folk som utvikler karriere – bestemmer seg også for å leie en leilighet, noe som skaper muligheten for en langsiktig utleie.

Økende entreprenørskap bidrar til forretningsreiser, delegasjoner eller opplæring. Leiligheter til utleie er den perfekte løsningen for bedriftskunder. Det gir dem en mye gunstigere vilkår enn hotellrommene, spesielt i tilfelle av en lengre opphold (forretningsreise tar ofte flere måneder, der alle ønsker å føle seg „hjemme”). Når det gjelder forretninger, er det verdt å understreke Gdańsks rolle som preges av sin rike og stadig voksende kontorinfrastruktur. Det lokale markedet utvikler seg veldig dynamisk. I Pommern er det også laboratorie- og kontorlokaler. I Gdańsk og Gdynia ble de største vitenskaps- og teknologiparker bygget, som i tillegg til å la internasjonalt samarbeid, gir kontor- eller konferanselokaler.

 

Til personlig bruk eller til utleie? Du kan kombinere det

Den åpenbare fordelen ved å eie en eiendom er at du kan bruke den til enhver tid. Den som en gang føler magien til de historiske gatene i Gdansk gamleby eller vinden i håret på de romlige strendene på Helhalvøya, trenger ikke å bli overbevist om å besøke det igjen. Kjøpet av fast eiendom til utleie er ideelt for folk som kommer tilbake til Polen for fritidsbruk: de vil sette pris på muligheten for overnatting på sitt eget sted uten behov for reservasjoner eller ekstra kostnader.

Betro din eiendom til en mellommann

Alle som er interessert i å investere i fast eiendom, som har tvil på grunn av mangel på tid til organisatoriske forhold knyttet til leie, er formidlet. De overvåker alle aspekter knyttet til formaliteter eller eiendomsannonsering. En profesjonell megler har også kunnskap og erfaring som vil hjelpe under uventede problemer eller tvil.

Å kjøpe fast eiendom på den polske kysten og betro det til en profesjonell mellommann er både en lønnsom og nyttig investering, spesielt for de som kommer tilbake til Pommern, som kunne bruke leiligheten på egenhånd. På grunn av det brede spekteret av kortsiktige utleiemuligheter for turister eller forretningsreisende samt langsiktige reisende, for folk som bor i Gdańsk permanent – kan en investor justere sin virksomhet avhengig av mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.