Your search results

Hvordan ordne en leilighet til utleie med smak?

Posted by admin on 3 kwietnia 2018
| 0

Hvordan ordne en leilighet til utleie med smak? Hva er hovedprinsippet når man velger møbler, utstyr osv.?

Å ordne en leilighet beregnet til utleie synes tilsynelatende å være en enkel oppgave. I praksis viser det seg imidlertid ofte at dette prosjektet er mye mer komplisert enn vi kunne anta. Den fremtidige populariteten av leiligheten og våre inntekter på denne investeringen avhenger av hvordan leiligheten vår vil se ut og hvordan den skal utstyres. Hvordan arrangere en leilighet til utleie? Hvilke kriterier bør vedtas når man velger materialer, møbler og annet utstyr?

Invester i Leiligheter

Å kjøpe en leilighet til utleie er en av de mest populære og samtidig de mest pålitelige og lønnsomme investeringer. Hvert år kommer tusenvis av nye innbyggere til store polske byer som ønsker å forbedre utdanningen, lage en karriere eller velge et nytt bosted av personlige grunner. Det kan sies at leiligheter til utleie tilhører produkter som alltid vil være på etterspørsel, og som er ikke kontrollert av midlertidige moter og trender. Tross alt kan man ikke forvente en umiddelbar og uanstrengt fortjeneste. Før vi begynner å få fortjeneste fra eiendommen vår, må vi ta den til ønsket tilstand. For at vår leilighet skal tiltrekke seg interessene til potensielle leietakere, må den være godt presentert og være utstyrt i samsvar med behovene til målgruppen vår.

Før vi begynner å arrangere leiligheten vår, må vi vurdere hvem vår leilighet er beregnet for. Tar vi mål for rike folk, eller kanskje de som ønsker å leie et beskjeden hjem uten å bruke så mye fra husholdningsbudsjettet? Vil studenter bo i leiligheten vår, eller er det en singel som gjør karriere, eller et ungt par eller en familie med barn? Det er verdt å merke seg at hver av disse gruppene har forskjellige behov og krav. Noen forventer en fullt møblert og utstyrt leilighet, andre foretrekker å kunne bringe så mye individualitet til interiøret som mulig. For noen er det ideelle leiligheten delt inn i soner, som har separat stue og soverom, og for andre vil det beste være en leilighet med mer eller mindre like uframkommelige rom som gir leietakere privatliv.

investering i leiligheter til utleiei i Polen Luksusleiligheter Gdansk

Den første viktige avgjørelsen vi må ta er å velge materialer som vil være på vegger og gulv. Mange eiere av leiligheter til utleie prøver å gjøre dem til lavest mulig pris. Dette er en feil, fordi en slik tilsynelatende sparing kan bety høyere utgifter i fremtiden, samt behovet for hyppigere reparasjoner. Det gir ingen mening å bruke penger på billige gulvbelegg, som du må bytte etter hver leietaker. Det er sikkert bedre å investere i parkett- eller keramiske fliser av god kvalitet som varer i mange år med intensiv bruk. Når det gjelder veggene, vil vi heller ikke bruke bakgrunnsbilder som blir skitne raskt og ikke veldig universelle. Det beste vil være tradisjonell maling (spesielt det som kan vaskes) – om nødvendig vil vi forfriske fargen raskt og uten mye trøbbel. Nøytral farging anbefales, noe som ikke vil vise seg å være overveldende og mest sannsynlig vil være perfekt til mange mennesker. Hvis leiligheten er liten, vil de beste fargene være lyse farger som vil lyse og visuelt forstørre rommet.

Hvis vi liker sterke farger og originalt design, vil det være bedre å uttrykke disse preferansene i vår eget hjem. Ikke alle liker dekorative, overveldende glamour eller kosmisk stil, moderne former. I tilfelle av en leieleilighet er det verdt å velge stilig, men nøytralt interiør hvis det er mulig. Den minimalistiske skandinaviske stilen, som kan enkelt legge til individualitet gjennom passende valg av tilbehør, vil være perfekt. Møblene vi velger skal være enkle, nyttige og holdbare. Lyse, nøytrale farger skal være perfekte for alle og gi rommene netthet og glamour. Hvis vi maler veggene med en veldig intens farge eller kjøper fancy møbler, risikerer prosjektet vårt ikke finner mange entusiaster.

Det er heller ikke verdt å arrangere en leilighet med en kombinasjon av gamle møbler som ligger i våre loftet. Selvfølgelig kan et slikt interiør også leies av for eksempel studenter, men lav standard må gå hånd i hånd med en like lav pris. Hvis vi bryr oss om høyere inntekt, må vi ta hensyn til en større investering. Alle møbler skal være i samme stil og matchende farger. Det skal huskes at når det gjelder utleie, spiller førsteinntrykket en nøkkelrolle – det avgjør om potensiell leietaker vil bli lenger på vår annonse, eller seriøst vurdere å bestemme seg for å leie boligen han/ hun ser på.

Invester i Leiligheter

Når det gjelder utstyret, er den generelle regelen: jo mer jo bedre. Standarden for i dag er leiligheter med kjøleskap, vaskemaskin og komfyr (helst med ovn). Hvis vi vil øke standarden på leiligheten og få en høyere leiepris, kan vi supplere disse grunnleggende husholdningsapparater med mer avansert utstyr, for eksempel en oppvaskmaskin eller en kaffemaskin. Jo høyere kvaliteten på utstyret og jo bedre det er presentert, jo mer komfortabelt ser leiligheten ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.