Your search results

GRANO RESIDENCE

Deweloper Dekpol S.A. starter med gjennomføringen av en prestisjefylt investering på Varehusøya i Gdańsk. Som en del av Grano Residence-prosjektet vil det bli opprettet totalt 300 boliger og servicelokaler, inkludert hotellrom som skal selges i leilighetssystemet. Hele vil bli opprettholdt i Art Deco-stilen. Gjennomføringen av investeringen er planlagt i andre halvdel av 2020.

Grano Residence er den nyeste investeringen i Grupa Kapitałowa Dekpol S.A, som skal bygges på Varehusøya i Gdańsk innenfor gatene Pszenna, Chmielna og Żytnia. Det er en veldig attraktiv beliggenhet med en kort avstand fra den historiske Długa-gaten, overfor gamlebyen. Komplekset av to bygninger vil bestå av boligleiligheter og servicelokaler, inkludert hotellrom som skal selges i leilighetssystemet. Gjennomføringen av investeringen er planlagt i andre halvdel av 2020. Dekpol S.A. er også hovedentreprenør for prosjektet.

<em>”Vår nye investering kombinerer sjarmen til den frie byen Gdansk, den rike Art deco-stilen og klimaet ved kysten. Den unike beliggenheten over vannet i Stara Motława bestemmer naturen av investeringen og naturskjønne utsikter som strekker seg fra vinduene i Grano Residence. Plasseringen i byens kulturelle sentrum med tilgang til full underholdning og serviceinfrastruktur vil sikre den høyeste komforten i hverdagen”</em> – są Sebastian Barandziak, styremedlem og salgsdirektør i Dekpol S.A.

GDAŃSK

Antall turister som reiser til Gdańsk øker systematisk i gjennomsnitt med 10% per år. Mange attraksjoner og monumenter, turistattraksjoner og beliggenhet ved krysset mellom mange kommunikasjonsruter gjør at alle hotellene, som fungerer praktisk gjennom hele året, opplever en ekte omringning. Gdańsk er også et populært reisemål blant utlendinger som blir nesten 40% av alle som bruker overnattingstjenester. Byen er i de tre beste anbefalte stedene for å reise som en del av konkurransen „European Best Destination 2017”.

Luksusleiligheter vil bli solgt i en utviklerstandard eller med nøkkelferdige prosjekter. Du kan både bo og utleie leiligheter og tjene penger på en slik investering.

I hotellets del vil det også være en elegant og romslig restaurant, en moderne SPA og velvære sone med et svømmebasseng, badstuer og et konferanserom.

Den arkitektoniske prosjektet, utviklet av det berømte designstudioet Kozikowski Design, ble opprettholdt i Art Deco-stilen. Inspirasjonen til prosjektet av komplekset var arkitekturen av historiske varehus, som ble bygget i Gdańsk fra 1330. Den opprinnelige interiøret på hotellets leilighetsdel ble utviklet av det velkjente Ideografstudiet – Paulina Czurak.

PLASSERING

For tiden har Varehusøya gjenvunnet sin tidligere prakt, og det er derfor det tiltrekker seg flere og flere interesser fra investorer som utvikler nye investeringer her.

Beliggenheten i sentrum av Gdańsk gir tilgang til full underholdning og serviceinfrastruktur, som sikrer den høyeste komforten i hverdagen for både innbyggere og gjester på hotelldelen.

Mer informasjon om investeringen og mappe for nedlasting er på nettstedet