Your search results

Hvorfor er det verdt å investere i våre leiligheter?

Verano Residence og Grano Residence er investeringer av en unik karakter. De er preget av ikke bare det perfekte stedet, men også komfortable og funksjonelle interiører.

Grano Residence er 141 luksuriøse leiligheter på 31 til 82 m2 og på 1 til 3 rom. Du kan både bo i og utleie dem og nyte fordelene med et stort antall turister som besøker Gdańsk.

Verano Residence ligger rett ved stranden i den prestisjefylte delen av Jurata, hvor totalt 11 luksus leiligheter med 1, 2 og 3 rom vil bli bygget, med et totalt areal på 30,9 m2 til 57,6 m2. Den lille bygningen vil ha tre etasjer over bakken og en underjordisk garasje.

Det er en investering av en flerdimensjonal natur og et utmerket alternativ til å investere kapitalen din. Definitivt mer stabil enn innskudd som har lav rente.

Investeringen i leiligheter, som deretter kan utleies, er derfor en ekstra inntektskilde.Jurata, som ligger på Helhalvøya og som feriested på Østersjøen, har stor interesse for turister og vannsportentusiaster.

Gdańsk, som en av de mest dynamisk voksende byene i Polen, tiltrekker i økende grad turister som beundrer historisk og kulturell rikdom. Det tiltrekker investorer som vil lykkes med å multiplisere sin kapital på eiendomsmarkedet.

Hva er verdt å ta hensyn til før vi investerer i en leilighet?

Tilbudets attraktivitet er basert på mange forskjellige faktorer. Det er ingen overraskelse at beliggenheten er veldig viktig i dette tilfellet. I tilfelle av Jurata gir stedet utenfor sentrum muligheten til å nyte nærheten til naturen, og derfor havet og grønne områder. Leilighetene i Gdańsk gir deg rask tilgang til alle tjenester, sentrum, osv.

En leilighet på et slikt sted vil sikre høy interesse i anlegget, permanent belegget og fortjenesten.

Våre leiligheter er også en garanti for stil. Vi er sikre på at alle vil finne noe for seg selv. Hvis du er interessert i en bestemt etterbehandling av leiligheten, vil vi sikkert også komme til en avtale også på dette punktet.

VI VET ALT OM HOTELLER

Hotel Grano er en annen investering hvor investor og hovedentreprenør er Dekpol-konsernet. Vårt referanseliste inkluderer Hotel Number One og Hotel Almond i Gdańsk, Hotel nad Wisłą nær Tczew, Hotel Aubrecht i Pokrzywnica, Hotel Mercure Sepia i Bydgoszcz og Hotel Plaza i Warszawa.

Dekpol-gruppens mange års erfaring som hovedentreprenør, innen salg, markedsføring og organisering av hotellarbeid etter åpning gjør alle ferdige prosjekter preget av høyeste kvalitet på utførelse, unikt interiørdesign og høy investeringsverdi.

Dette bekreftes av resultatene av hoteller som er bygget av Dekpol:

Hotel Almond

ÅPNING I MAI 2016 STANDARD

80%

BESTILTE
ROM

320 PLN

ADR

9.1

GJESTEVURDERING

Hotel Number One

ÅPNING I APRIL 2017 STANDARD

60%

BESTILTE
ROM

270 PLN

ADR

9.0

GJESTEVURDERING

Hvorfor er det verdt å investere i våre leiligheter?

Plassering, plassering, plassering… hver investor vet den gyldne regel når man investerer i fast eiendom.

Vi gikk et skritt videre og, bortsett fra den utmerkede plasseringen, tok vi vare på forretningsidéen.

Din investeringsstil er avhengig av dine behov.

Har du ikke tid til å ta vare på eiendommen, se etter leietakere, ta hensyn til betalinger? Ønsker du å få mest mulig ut av eiendomspotensialet ditt uten å miste tid og penger? Eller kanskje reiser du regelmessig til Trippelbyen med forretningsavtaler og har nok av å bo i utenlandske hoteller? Nå kan du ha ditt eget hotellrom, som operatøren tar vare på!

Hvordan virker det?

Det er innkjøp av ditt eget hotellrom på CONDOHOTEL Grano Residence.

15 års kontrakt med hotelloperatør som sikrer langsiktig samarbeid
Fordeling av 50% av inntektene fra alle overnattingstjenester som selges av hotellet sikrer dynamiske inntekter uavhengig av uansett hvor fullbooket de kjøpte lokalene er.
Garanti for avkastning på minst 5% per år gir tillit til en minimumsavkastning på 75% på investeringen
Eierskap av lokaler med en individuell grunnbok sikrer den innbetalte kapitalen og tillater verdien av en slik attraktiv eiendom å øke over tid
Hotelloperatøren bærer kostnadene ved vedlikehold av lokaler, hotell og service
Refusjon av merverdiavgift er 23% av besparelsene når du kjøper lokaler for investeringsformål.

Denne forretningsmodellen gir deg mulighet til å få opptil 8,4%* per år.

(vennligst legg til ansvarsfraskrivelsen at: beregningen er et estimat for gjennomsnittlig utleieverdi på 70% og prisen per natt er PLN 315 netto og utgjør ikke et kommersielt tilbud)

Vil du ha ditt rolige feriested ved sjøen, som lar deg hvile i løpet av en rask ferie? Vil du ha et sted hvor du glemmer hverdagens bekymringer og som samtidig gir deg fortjeneste i sommersesongen?