Your search results

VI LAGER HELHET

DEKPOL S.A. ble etablert i 1993. Det er et dynamisk utviklende selskap innen byggebransjen. Fra begynnelsen av sin virksomhet har den blitt anerkjent som et pålitelig, perfekt organisert selskap som profesjonelt utfører oppgaver som er pålagt å anvende moderne teknologi basert på ISO 9001:2008-standarden.

Konstant samarbeid med ledende designkontorer fra hele landet, så vel som i verden, tillater selskapet å realisere en helt omfattende investering. Omfattende erfaring innen bygging av boliger, konstruksjoner, moderne maskinpark og høyt kvalifisert personale gir en prognose for suksess.

DEKPOL S.A. er en generell entreprenør for byggeprosjekter i Polen, en utvikler med etablerte posisjoner i Pommern og en produsent av stålkonstruksjoner, gravemaskin bøtter og utstyr til bygg-, landbruksmaskiner og jordbearbeidingsmaskiner.

DEKPOL S.A. er en polsk produsent av bøtter og utstyr beregnet til byggemaskiner. Vi samarbeider blant annet med CAT, Volvo og Komatsu. Du finner våre produkter i Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannia, og til og med i Marokko og Australia. Takket være vår over 20 års erfaring i arbeid med stålkonstruksjoner, kan vi produsere alle typer bøtter.

dekpol
dekpol polen, selskapet