Your search results

VERANO RESIDENCE

Verano Residence vil oppfylle dine drømmer om komfort, fred og nærhet til naturen. I tillegg, i perioder når du ikke bruker leiligheten, vil et spesialisert selskap ta vare på leiligheten din og garantere ekstra inntekt. I høysesongen er Jurata sted for de som foretrekker aktiviteter og fritid på et prestisjetunge nivå. En erfaren administrator vil ta vare på vedlikehold og renslighet av anlegget og justere prisene per dag, og du vil kunne følge inntektene på kontoen din.

OM INVESTERINGEN

Verano Residence er en investering av en unik karakter, perfekt sammensatt med kystlandskapet i Østersjøen. Like ved stranden, i den prestisjefylte delen av Jurata, vil i alt 11 luksus 1-, 2- og 3-roms leiligheter bli bygget, med et totalt areal fra 30,9 m2 til 57,6 m2. Den lille bygningen vil ha tre etasjer over bakken. Fire leiligheter er planlagt i første etasje og andre etasje, mens tre leiligheter ligger i toppetasjen. Alle vil ha en romslig balkong eller terrasse på 5,4 m2 til 37 m2. For de som skal bo her vil det også være en underjordisk garasje og parkeringsplasser på bakken. Den arkitektoniske utformingen av Verano Residence-leilighetene og interiøret er en kombinasjon av effekten av arbeid og lidenskap fra det anerkjente arkitektoniske studioet – Studio Ideograf Paulina Czurak. Ferdigstillelse av byggingen er planlagt for første kvartal i 2018.

JURATA

Jurata er en av de seks feriestedene på Helhalvøya. Dette er en kystlandsby som er verdsatt av turister, som ligger i Det pommerske voivodskap. Det er en av de mest sjarmerende stedene i Polen. Landsbyen har mange hoteller og feriehus. En utvilsomt fordel er nærheten til Trippelbyen. Turister elsker Jurata på grunn av den unike beliggenhetensom ligger mellom Puckbukten og Østersjøen. Det er et fint sted for vannsport. Det som tiltrekker ferierende til Jurata er et ekstraordinært landskap, ren luft, strand og furuskog. Dette er et av de mest populære stedene for ferie.

INTERIØR

Om du verdsetter tid og bekvemmelighet har vi en løsning for deg. For hver leilighet tilbyr vi en individuell designprosjekt, preget av enkelhet og funksjonalitet. Hvis du bestemmer deg for et nøkkelferdig alternativ, garanterer vi at de minste detaljene blir nøye utarbeidet. Det er moderne minimalisme som dominerer i prosjektene, basert på sofistikert arkitektur med bruk av geometriske, enkle former og grunnleggende former med original design. Hver av leilighetene kan være ferdig i følgende stiler: minimal, moderne, skandi eller myk.

Ekstra fasiliteter

Det er mulighet til å bruke badstuen for å slappe av etter en aktiv dag. Regelmessig bruk av badstuen gir mange helsemessige fordeler, påvirker kroppens effektivitet positivt, forbedrer hudens utseende og slapper av musklene. Andre funksjoner: ytterligere fordeler er air condition, heis, justering av bygningen for personer i rullestoler og individuelle parkeringsplasser i garasjen. Alt dette øker komforten i bygningen og gjør bruken av felles steder funksjonelle og komfortable.

INTELLIGENT STYRINGSSYTEM I LEILIGHET

Den luksuriøse karakteren til hver leilighet vil bli supplert av et intelligent kontrollsystem FIBARO, som tillater fjernbetjening av de fleste enheter i leiligheten. Ved hjelp av en mobiltelefon eller nettbrett kan du blant annet: kontrollere tilgang til leiligheten, og takket være bevegelses- og temperatursensorer håndterer media. Lysskontrollsystemet vil i tillegg tilkobles til alarmsystemet.

PLASSERING

Verano Residence-leiligheter ligger på Mestwina Gate, i en av de mest attraktive kyststedene – i Jurata. Dette er et ekstremt populært feriested, som ligger på den sjarmerende Helhalvøya, omgitt av furuskog. Leilighetene ligger i et rolig og fredelig område, i Helhalvøya, og ligner boliger på sommerferie i franske steder. På grunn av den attraktive beliggenheten til leilighetene, forblir både terrasser og balkonger av hver av dem solfylte for det meste av dagen. Bare noen få skritt unna er nok til å være rett ved siden av de sandede og brede strendene i Østersjøen og den sjarmerende bukten i Gdansk. Nærliggende avstand til sjøen, omgivelsene til den pittoreske skogen og nærheten til kystbyene påvirker attraktiviteten til stedet og gjør at det ikke er noe bedre sted for å slappe av.