Your search results
For to år siden bestemte jeg meg for å kjøpe en leilighet fra utvikleren Dekpol, som kommer fra mitt hjemland. Mens jeg besøkte vennene mine, fikk jeg informasjon som utvikleren som heter Dekpol kommer på boligmarkedet. Hva interesserte meg i prosjektet ``Nowa Motława`` er selvfølgelig den utmerkede beliggenheten på Varehusøya. Beslutningen om å kjøpe en leilighet i Dekpol-selskapet ble gjort umiddelbart og ble kulminasjonen av mine barndomsdrømmer. Vår beslutning (min og min manns) ble sikkert akselerert av fru Justyna med hennes perfekte råd. Hun informerte oss raskt og fullt om detaljene i prosjektet, ga et positivt argument om kjøp av leiligheten, og hjalp oss også med den administrative delen om kjøpet.

Takk for det vellykkede samarbeidet i gjennomføringen av dette prosjektet, jeg ønsker dere ytterligere suksesser i fremtiden i Trippelbyen, så vel som i hele Europa

Joanna og Dieter, Tyskland,
Når vi valgte Nowa Motława for vårt bosted, fokuserte vi primært på plasseringen av investeringen.

Utvilsomt er det den mest fordelaktige beliggenheten i byen: enkel og rask forbindelse med flyplassen, Trippelbyens ringveien og motorveien, og samtidig den fantastiske nærheten til gamlebyen. Bare noen få minutter for å nå både historiske bygninger i gamlebyen og bygninger av kulturell type som filharmoni, teatre, kino, museer…

I tillegg likte vi virkelig konseptet av bygningen, dets modernitet og funksjonalitet, samt den arkitektoniske stilen som passer til de historiske omgivelsene på Varehusøya.

En ekstra fordel med investeringen er muligheten for fri bruk av de felles stedene i bygningen, samt plasseringen av leilighetene som gir en følelse av privatliv.

Bianka, Norge,
After several trips to Tricity we fell in love with the culture, people and the environment. We decided to make an investment we could use, and bought an apartment in Jaglana. Theprocess with Dekpol; Justyna, also went smoothly, as we felt she understands our disabilities as a foreigner and she explained the process clearly to us. Dekpol also had good cooperation with our architect and the company renting out our apartment. Last but not least, we had the freedom to schedule meetings and other formalities based on our premise, since it isn´t easy due to our daily tight schedule.
Frode & Alexandra, Norway,
Beslutningen om å kjøpe en leilighet på Dekpol var så behagelig at hele kjøpstransaksjonen ble utført av fru Beata k. Vi er imponert over profesjonalitet og forpliktelse til det som gjøres. Takk
Diana,
Mens jeg lette etter en leilighet i Trippelbyen, var jeg på utkikk etter et bra sted. Det tok ingen rolle hvilken utvikler ville håndtere det. Jeg fant Dekpol. Fra begynnelsen var samarbeidet vellykket. Da jeg hadde nedetid knyttet til banken, kom fru Beata rolig inn i saken og alt kunne gjøres uten nerver. God service, alt godt forklart, leilighet er mottatt og alle er glade 🙂

Takk fru Beata for hjelp, tålmodighet, engasjement og forståelse 🙂 Se deg senere 🙂

Clemens, Jeg kan enkelt anbefale Dekpol 🙂
Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med salgskontoret, spesielt med fru Martyna og fru Beata. Direkte kontakt på mobiltelefon med veldig god kommunikasjon. Damene fra salgskontoret gå informasjon, råd og minnet om viktige datoer. Leiligheten er gitt uten forbehold. Jeg behøvde ikke engang fikse veggene bortsett fra sliping litt. Det tok mindre enn tre uker å forberede leiligheten fra utvikleren. Generelt, så langt er jeg veldig fornøyd med valget av en utvikler og ``Grønt Boligområdet`` ☺ La det være slik…
Carin, GRØNT BOLIGOMRÅDET
Jeg vil gjerne takke dere for uvurderlig hjelp i å realisere drømmene mine. Å kjøpe en leilighet er alltid en stressende begivenhet. Men med deres støtte var alt uten problemer! Profesjonalitet, samvittighet og høy materiell kompetanse fortjener ros. I tillegg bør det understrekes at det var et vennlig atmosfære på hvert møte som forenklet å gjøre vanskelige beslutninger.

Spesiell takk til fru Beata for vennlighet og støtte vist.

Cristina, Takk
Beslutningen om å kjøpe en leilighet på Dekpol var så behagelig at hele kjøpstransaksjonen ble utført av fru Beata k. Vi er imponert over profesjonalitet og forpliktelse til det som gjøres. Takk
Sanna,
Jeg har ingen ord for å uttrykke min tilfredshet med kjøp av en leilighet.
Jeg er glad for at jeg fra begynnelsen var omgitt av Dekpols profesjonelle tjeneste.
Dere er fantastiske. Takk!
Simon, happy seller
Å kjøpe en leilighet fra en utvikler er en vanskelig beslutning, vi valgte DEKPOL og valget viste seg å være den mest nøyaktige.

Alt ble organisert raskt og smertefritt – formaliteter knyttet til lånet, endringer i arrangementet av leiligheten, samt nøkkelferdige prosjektet gikk uten komplikasjoner. Leiligheten var ferdig i henhold til design uten forbehold, så vi hadde ikke problemer knyttet til reparasjonsbesetninger, kjøp av materialer eller til og med rengjøring. Jeg kan anbefale 100% nøkkelferdig ferdigpakke av DEKPOL i rimelig og høy kvalitet. Vi vil imidlertid spesielt takke fru Martyna S. for hennes engasjement, profesjonalitet, vennlighet og vilje til å hjelpe på alle stadier av konstruksjon, samt etter å ha mottatt leiligheten. Fru Martyna, tusen takk for alt.

Lena,
Før beslutningen om å kjøpe en leilighet var jeg veldig bekymret for utviklernes integritet.

Jeg hørte at det var situasjoner da utvikleren falt før slutten av investeringen (selvfølgelig er det ikke Dekpol). Etter å ha tatt en beslutning om å kjøpe en leilighet i Grønt Boligområde, var jeg i kontakt med kontoret hele tiden, noe som gjorde det mye lettere for meg å gå gjennom låneveien. En annen fordel var evnen til å kontrollere utviklingen av byggingen på en nåværende basis, og besøk på byggeplassen roet meg ned og overbeviste meg om at investeringen ville bli gjennomført i tide. Et godt alternativ er også muligheten til å endre interiørdesign. Standarden på leiligheten jeg mottok overrasket meg også positivt. Jeg vil gjerne takke dere for all kontakt, hjelp og for min nye leilighet. Jeg vil anbefale Dekpol, og hvis jeg vil flytte i fremtiden, vil jeg velge dere uten å tenke.

Jens,
we were living in Gdansk for a few years before we moved to China. During our time here we were watching the property market in Gdansk close to the old town. We knew we will return 2018 and want to have our own apartment with about 100m2. The location and the infractructure were very important for us. Thats why we have decided to invest in the area close to the Qubus hotel.

Oviously we looked at all developements around. There are a few. The DekPol one was most expensive. Becasue we are living abroad we could mostly communicate in emails only. During our short vacation time in Poland it was crucial to make appointments according our limited time and use the time most efficient.

At the end we have decided for DekPol because of the localtion close to the water and the quality of the building themself. For instance we looked at the Aura building a few years ago, but the sound proof was not even close to our expection.

Esspecially during our time of finacing and all the touble, all of your support was just excellent. We are really thankfull for that!

Sandro, Chiny,
1. Vi bestemte oss for å kjøpe en leilighet i Gdansk fordi vi trodde det var en veldig god investering. Vi ble kjent med byggeprosjektene, og vi likte virkelig prosjektet. Også plasseringen av prosjektet i sentrum av den gamle byen er ideell. Vi liker Gdansk, vi ble forelsket i gamlebyen. Nå vil vi kunne komme dit oftere og bo i vår egen leilighet.
2. Design og beskrivelse av investeringen var meget godt presentert og beskrivelsen var realistisk.
3. Vi har blitt veldig velkommen av fru Justyna. Hun gjorde et veldig godt inntrykk på oss, hun var profesjonell i å presentere prosjektet og vi bestemte oss for å kjøpe en leilighet. Vi hadde full tillit til henne. Vårt samarbeid med henne var veldig tilfredsstillende. Hun hjalp oss i mange ting, i oversettelse, anbefalinger i å ordne alt i leiligheten osv.
Krystyna og Johan, Malmö,
For å kjøpe en leilighet fra DEKPOL ble vi endelig overbevist av prisen og den snilleste fru Martyna.
Ved levering var det ingen store problemer, alt ble gjort faglig og nøyaktig.
Den omhyggelige servicen som gis av fru Beata, utføres også på en utmerket måte.
Takk og vi håper på videre fruktbart samarbeid 🙂
Viggo,
After several trips to Tricity we fell in love with the culture, people and the environment. We decided to make an investment we could use, and bought an apartment in Jaglana. The process with Dekpol; Justyna, also went smoothly, as we felt she understands our disabilities as a foreigner and she explained the process clearly to us. Dekpol also had good cooperation with our architect and the company renting out our apartment. Last but not least, we had the freedom to schedule meetings and other formalities based on our premise, since it isn´t easy due to our daily tight schedule.
Frode & Alexandra, Norway,